EHBO gericht op kinderen


Het doel van de cursus

Om de kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp gericht op Kinderen als ook de geldigheid van het certificaat te garanderen, verzorgt het CeBEO herhalingscursussen. Deze zijn vooral praktijkgericht.
De werkwijze en de technieken van de eerste hulp moeten blijvend aansluiten bij hetgeen onder professionele hulpverleners te doen gebruikelijk is.

De inhoud van de cursus

De cursus omvat 4 of 7 uur, vindt plaats op 1 of 2 dagdelen (ochtend, middag of avond) en wordt verzorgd voor groepen van maximaal 15 personen.
De keuze is gebaseerd op het navolgende:

  1. is de deelnemer een gediplomeerd EHBO-er, met aanvullende module EHBO gericht op kinderen, dan volstaat 4 uur herhaling
  2. anderen, die voorheen alléén module EHBO gericht op kinderen hebben gevolgd, dienen 7 uur herhaling te volgen.

De cursus herhaalt de leerstof van de opleiding, behandelt en implementeert de steeds, vernieuwde technieken.
Zowel lesinhoud als presentatie verlopen conform de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

De trainingsmodule is, net als bij de opleiding, praktijkgericht. Dientengevolge staan op het programma de volgende onderdelen:

Certificering

Wanneer de theoretische kennis en inzicht, samen met de voordracht in de praktijkopdrachten voldoende competent zijn, wordt de Verlenging Eerste Hulp gericht op Kinderen toegekend.

Deelnamekosten

Onze (exclusief BTW) prijzen zijn altijd inclusief onze reiskosten, lesboeken, gebruik van apparatuur, examens en certificaten.